Το πιο εντυπωσιακό windsurf tour πλησιάζει και κάνει την πρώτη του στάση, κοντά στην Πάτρα, στο Δρέπανο Αχαΐας.

Ένας από τους καταλληλότερους τόπους της χώρας για freestyle windsurf, όπως είναι το Δρέπανο πρόκειται να φιλοξενήσει μία μεγάλη διοργάνωση και να αποτελέσει το πρώτο σταθμό του «Windsurf Freestyle Tour by WBSF».

Το event θα πραγματοποιηθεί όπως μαθαίνουμε μέσα από το wbsf στις 23 με 24 Μαΐου (εφόσον ο καιρός είναι καλός, διαφορετικά θα αναβληθεί για τις 30 με 31 του ίδιου μήνα).

Το Δρέπανο Αχαΐας, ένα παγκοσμίως γνωστό σημείο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν τα water board sports. Τα έχει όλα: Αέρα, flat συνθήκες νερού και πολλά - πολλά moves που θα ενθουσιάσουν. Το διήμερο event θα είναι γεμάτο από δράσεις, μουσική, καλή παρέα, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Παράλληλα για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα εντυπωσιακά water board sports, θα υπάρχουν οι κατάλληλοι εκπαιδευτές και ο κατάλληλος εξοπλισμός που θα τους φέρει στην πρώτη τους επαφή με το windsurf, το kitesurf και το SUP.

Φορέστε το μαγιό σας, πάρτε και το αντηλιακό και σας και ετοιμαστείτε για ένα διήμερο γεμάτο από αδρεναλίνη, ταχύτητα και δράση.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts