tsortanidis2

Με ένα χρυσό μετάλλιο και δύο τέταρτες θέσεις επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το Techno 293 Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2015 που έγινε στο Cagliari της Ιταλίας .

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης – GRE 80 κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των παίδων U15, χαρίζοντας στην Προολυμπιακή κατηγορία του αθλήματος της Ιστιοσανίδας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο. 
Στη ίδια κατηγορία ο Χαράλαμπος Κογιάς GRE -107 κατέλαβε την 4η θέση και πάλεψε μέχρι και την τελευταία κούρσα για την 3η θέση & ο Πέτρος Τσορτανίδης - GRE 88 8ος στην γενική κατάταξη.

Στην κατηγορία Νεανίδων U17 η Κατερίνα Διβάρη GRE – 366 κατέλαβε τελικά την 4η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ βρισκόταν στη διεκδίκηση της 3η θέσης μέχρι και την τελευταία κούρσα.
Στην ίδια κατηγορία η Αλίκη Καραντινού GRE – 33 κατέκτησε τη 19η θέση.

Οι Μανώλης Μανιαδάκης GRE -18 και Στέφανος Τζοτζολάκης GRE -290 κατέλαβαν την 1η (44ος) και 3η θέση (46ος) αντίστοιχα στο Αργυρό στόλο της κατηγορίας U15.

Στην κατηγορία των Εφήβων U17 , ο Κριστιάν Τριανταφύλλου GRE-281 & Κωνσταντίνος Αστραπέλλος GRE – 52 αγωνίστηκαν στο χρυσό στόλο και κατέλαβαν την 40η & 41η θέση αντίστοιχα

Στην κατηγορία U15 των κοριτσιών, η Ερατώ Τσικρικά ολοκλήρωσε τον αγώνα της καταλαμβάνοντας την 35η θέση στη γενική κατάταξη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος αλλά και στους γονείς, τους Ομίλους και τους προπονητές που στηρίζουν τις προσπάθειες τους.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts