kokkalanis

Χωρίς χορηγό έμεινε λίγο πριν εκπνεύσει το 2015 ο Βύρων Κοκκαλάνης. Ο κορυφαίος αθλητής των RSX και μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έχει καμιά οικονομική στήριξη, καθώς η διεθνής εταιρεία που είχε αναλάβει την υποστήριξή του βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα σκάνδαλο εκατομμυρίων, με αποτέλεσμα ο ιστιοπλόος να μην εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τη συμφωνία για το 2015.

«Εγώ είχα υπογράψει τη σύμβαση, αλλά δεν την είχε υπογράψει αυτός που με επέλεξε. Πριν από λίγες εβδομάδες ξέσπασε το σκάνδαλο, και ο άνθρωπος με τον οποίον είχα συμφωνήσει παραιτήθηκε. Βρέθηκα στον... αέρα. Ενα μεγάλο ποσό από τα έξοδά μου για τους αγώνες και τις προετοιμασίες θα αναλάμβανε η εν λόγω εταιρεία, αλλά τώρα, όπως όλα δείχνουν, το έχασα», δήλωσε στην «Κ» ο πρωταθλητής.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, για να τον βοηθήσει. «Ο κ. Καπράλος, με το πρόγραμμά του "Υιοθέτησε έναν αθλητή", είχε βρει για χορηγό μου μία τράπεζα, αλλά η εταιρεία που είχα συμφωνήσει ήθελε αποκλειστικότητα, και έτσι δεν προχώρησε. Δυστυχώς τώρα η εταιρεία δεν υπάρχει. Ο πρόεδρος της ΕΟΕ προσπαθεί να βρει μία λύση, αλλά, λόγω των εορτών, το θέμα δεν έχει προχωρήσει», μας είπε ο ιστιοπλόος.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης στις 25 Ιανουαρίου θα μεταβεί για προετοιμασία στο Ισραήλ, καθώς στις 20-27/2 θα διεξαχθεί εκεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Source: kathimerini.gr

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts