rsx windsurfing

Με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση να πλησιάζει η ΜΕΤΚΑ αναλαμβάνει να χορηγήσει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στην ιστιοπλοΐα

Μετά την ανάληψη της χορηγία του Βύρωνα Κοκκαλάνη, η ΜΕΤΚΑ ανακοινώνει την υπογραφή χορηγίας και της Τζέλης Σκαρλάτου, κορυφαίας αθλήτριας windsurfing, υποδηλώνοντας την ενεργή υποστήριξη της ΜΕΤΚΑ στην Ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ολυμπιάδα του «RIO 2016».

Η Τζένη Σκαρλάτου διακρίθηκε από τα 15 της χρόνια, όταν και κέρδισε το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Ακολούθησε η συμμετοχή της σε δύο Ολυμπιάδες και νίκη παγκόσμιου πρωταθλήματος το 1999 και 2014. Σήμερα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστιοσανίδα R:SX.

Αντίστοιχα, και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από 12 ετών και, από το 2006 μέχρι σήμερα, μετράει πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Σε ηλικία 28 ετών αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης. Πρόσφατα κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοσανίδα R:SX, στο ISAF Sailing World Cup.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η αθλήτρια ευχαρίστησε την εταιρεία για την καθοριστική στήριξη σε μια πρόκληση τόσο σημαντική. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρο Κούβελο, για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts