Kokkalanis China rs:X windsurf

Ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας μαζί με τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.

Στο Τσινγκντάο με καθυστέρηση έξι ετών... Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, αφού τον νίκησε στα σημεία ο Νικόλας Κακλαμανάκης.

Ο κορυφαίος Έλληνας στην κατηγορία RS:Χ της ιστιοπλοΐας ανυπομονεί να αγωνιστεί στον ολυμπιακό στίβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου.

Ο Κοκκαλάνης έδωσε στην Ελλάδα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σανταντέρ και θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά με την πρώτη θέση και τα χρηματικά έπαθλα των 18.000 δολαρίων (8.000 για τη δεύτερη θέση και 4.000 για την τρίτη).

"Ο στόχος μου είναι να νικήσω στον αγώνα και φυσικά τα χρηματικά έπαθλα, αν και δεν είχαμε ποτέ αγώνες με χρηματικά έπαθλα. Θέλω να τερματίσω όσο πιο ψηλά γίνεται στην παγκόσμια κατάταξη της ISAF. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον τόπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008. Περιμένω να είναι δύσκολος ο αγώνας χωρίς άνεμο", δήλωσε ο Κοκκαλάνης.

Τον ίδιο στόχο έχουν επίσης οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470. Οι δύο ιστιοπλόοι χάρισαν στο Σανταντέρ μια θέση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

surce: sport24.gr

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts