Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου-Άνδρου διοργανώνει το διασυλλογικό αγώνα Korthi Windsurfing Open 2014. Ο αγώνας είναι ανοικτός για τις κλάσεις Funboards (Slalom & Freeride), RS:X και άλλα Raceboards και Bic Techno 293.
Ξεφεύγοντας από τα πατροπαράδοτα στιλ αγώνων, η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει Mini Marathons και το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας. Και τα δύο αγωνίσματα θα μετρήσουν για την τελική κατάταξη και την ανακήρυξη των νικητών των κατηγοριών και των κλάσεων, ενώ ξεχωριστά για το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας θα υπάρχει ξεχωριστή απονομή.
Ο Ν.Ο.Κορθίου-Άνδρου φημίζεται για τη φιλοξενία του και για την άψογη διοργάνωση εθνικών και διεθνών αγώνων windsurfing, όπως λόγου χάριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2000 αλλά και τον περσινό αγώνα Techno & RS:X.
Σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και ειδικά με τον άνεμο, απλά θα σας θυμίσουμε ότι το νησί της Άνδρου και ο κόλπος του Κορθίου έχει από τα υψηλότερα ποσοστά αέρα σε όλο το Αιγαίο!
Σύντομα ελπίζουμε να ανακοινώσουμε εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και μεταφορά αθλητών και εξοπλισμών από και προς το λιμάνι του Γαυρίου, για όσους δεν επιθυμούν να αφήσουν τα οχήματά τους στη Ραφήνα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν άμεσα τη Δήλωση Συμμετοχή τους, ενώ το δικαίωμα συμμετοχής τους θα το ταχτοποιήσουν με την άφιξή τους στο χώρο των αγώνων.
Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα του KWO αλλά και τη διαμονή σας θα βρείτε στην Προκήρυξη Αγώνα, ενώ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία των αγώνων. Επίσης μείνετε συντονισμένοι για ενημέρωση και ανακοινώσεις και οτιδήποτε χρήσιμο μέσω της σελίδας του event του KWO στο facebook.

https://www.facebook.com/events/1486552621598060/?ref_newsfeed_story_type=regular

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts