SURF VOURVOUROU. Windsurfing, sailing, sup, kayak, paddle boats

Έχοντας τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής, η χώρα μας μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για τις παραλίες στα νησιά της αλλά και γι' αυτές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πανέμορφα τοπία, αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά συνθέτουν την εικόνα σε πολλά μέρη της χώρας και η Χαλκιδική είναι ένα από αυτά. Η Βουρβουρού αποτελεί δε, έναν επίγειο παράδεισο και έναν ιδανικό προορισμό, μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό της Σιθωνίας με παραλίες και φυσικές ομορφιές που προσελκύουν κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες και έχουν φανατικούς θαυμαστές. Βουρβουρού, Λιβάρι, Ξιφάρα, Καρύδι, Μπάρα και Φάβα είναι οι παραλίες που γοητεύουν τους επισκέπτες και τους προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

Γαλαζοπράσινα νερά, καθαρές αμμουδιές, πράσινο τοπίο και παλιά ψαράδικα σπίτια συνθέτουν μια εικόνα απαράμιλλης ομορφιάς. Οι πευκόφυτες εκτάσεις και τα μικρά νησάκια είναι αυτά που δίνουν αυτή τη γραφική εικόνα στη Βουρβουρού και την κάνουν αγαπημένο προορισμό για όσους μένουν κοντά αλλά και πιο μακριά.

halkidiki vurvuru surf club

SURF VOURVOUROU. Windsurfing, sailing, sup 2
Διάπορος, Καλαμονήσια και Πρασονήσι είναι μερικά από τα νησάκια με τα κρυστάλλινα νερά που σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι σε ένα εξωτικό μέρος. Στην περιοχή της Βουρβουρούς θα βρει κανείς το κατάλυμα που ταιριάζει στα δικά του γούστα και θα απολαύσει φρέσκο ψάρι στις γραφικές ταβερνούλες.

Όλες οι παραλίες στη Βουρβουρού έχουν το δικό τους χαρακτηριστικό και μια από αυτές που την αποκαλούν διαμάντι της περιοχής είναι το Καρύδι. Γαλαζοπράσινα νερά, λευκή άμμος και πεύκα κοντά στην αμμουδιά, το Καρύδι προστατεύεται από τους ανέμους και η παραλία είναι ήρεμη ακόμη και όταν φυσάει έχοντας ταυτόχρονα ζεστά νερά.

SURF VOURVOUROU. Windsurfing, sailing, sup.
Για τους φίλους των θαλάσσιων - μη μηχανοκίνητων - αθλημάτων «στήθηκε» από πέρσι το SURF VOURVOUROU. Windsurfing, sailing, sup, kayak, paddle boats, snorkeling, και mountain bikes προσφέρονται προς ενοικίαση και διδασκαλία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των SEA+MOUNTAIN lovers! Επιπλέον όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν surfing sessions πραγματοποιούνται σε κοντινές παραλίες! Περισσότερα θα βρείτε στο site www.surfvourvourou.com και μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί τους για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Kostas Michoudis
Co-founder

SURF VOURVOUROU
Cape Xifara,Vourvourou,Sithonia
63078 Greece
T.+30 6974 000455
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.surfvourvourou.com

 

Social Share: