sup surf falasarna

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες SupSurf (όρθια σανιδοκωπηλασία σε κύμα) στα Φαλάσαρνα αύριο Παρασκευή 28 Ιουλίου που οργανώνει ο εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Σύμφωνα με τον οργανωτή «είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν αγώνες αυτού του είδους στην χώρα μας. Ως τοποθεσία έχει επιλεχθεί η Βορειοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα η παραλία Φαλάσαρνα, μια περιοχή που παρουσιάζει κατάλληλες συνθήκες κύματος, ιδανικές ώστε να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αθλητών.

Οι αγώνες του SUP STLYE CHALLENGE, θα ακολουθήσουν πρότυπα διεθνών αγώνων, ενώ οι θεατές που θα παρευρεθούν στην παραλία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, αναμένεται να απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα, από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί περίπου στις 9 και θα διαρκέσει όλη την ημέρα, ενώ οι απονομές των νικητών αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην δύση του ηλίου, περίπου στις 9 μ.μ., με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρει η δυτική ακτή της Κρήτης».

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts