Frey jibe1

Το Δεκέμβριο και Ιανουάριο, η Tony Frey σε περιμένει στο Tony Frey Windsurfing Club για να σου μάθει «Τα Πάντα για την Πλαναριστή Πότζα»! Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δείξει στους συμμετέχοντες βήμα προς βήμα, πως μπορούν να μάθουν Πλαναριστή Πότζα, να λύσει απορίες στην τεχνική, ή να διορθώσει τα λάθη τους. Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η ίδια η Tony Frey, σε γκρουπ των 2-6 ατόμων. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Τι θα μάθουμε:

- Θεωρία (έτσι ώστε η τεχνική θα γίνει πιο ξεκάθαρη στο μυαλό) και πρακτική σε προσομοιωτή ( 1 ώρα ).
- Τη σημασία που έχει ο σωστός εξοπλισμός. Το σεμινάριο θα γίνει με τον δικός σας εξοπλισμό, για να μάθετε πάνω σε αυτόν. Επίσης αυτό θα είναι ένας καλός τρόπος, για να ελέγξουμε το σωστό τριμάρισμα του πανιού, τη θέση του συνδέσμου, τα γαντζόσχοινα, τις δέστρες και γενικότερα την ποιότητα του εξοπλισμού σας! Μερικές φορές ο εξοπλισμός και οι ρυθμίσεις είναι λάθος, έτσι το να πετύχουμε μια μανούβρα, είναι δυσκολότερο ή ακόμα και αδύνατο (δεν φταίει πάντα ο αναβάτης αν μερικές μανούβρες δεν πετυχαίνουν, ή αν δεν μπορεί να τις κάνει εύκολα).
- Πρακτική στο νερό. Η Tony Frey θα είναι δίπλα σας με σκάφος, θα σας βιντεοσκοπεί και θα διορθώνει την τεχνική σας ( 2 ώρες ).
- Ανάλυση της βιντεοσκόπησης για κάθε αναβάτη ( 1 ώρα ).

Με ποιον θα το μάθουμε: Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η ίδια η Tony Frey – παγκόσμια πρωταθλήτρια σε Freestyle & Wave, προπονήτρια ολυμπιακών διαστάσεων, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» και «Πεκίνο 2008».

Πότε: Δεκέμβριο – Ιανουάριο (η ακριβής ημερομηνία είναι ανοιχτή και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Ιδανικός άνεμος: 15-25 knots).

Που: Στο Venue Albatross του Tony Frey Windsurfing Club, Λεωφ. Αρτέμιδος 112, Παραλία Αρτέμιδας, Λούτσα

Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα με εμπειρία στο windsurfing καθώς και σε αυτοδίδακτους.

Για κάθε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί, θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν ήδη δουλέψει αρκετά με την τεχνική τους. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό, πριν κλείσετε θέση στο σεμινάριο, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς, για να ελέγξουμε το επίπεδό σας και το τι θέλετε να πετύχετε.

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες.
Ώρα έναρξης: 10.00′
Κόστος συμμετοχής: 40€

http://tonyfrey.gr/

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts