- Thank you received: 0
Δύναμη στο πίσω πόδι
8 years 9 months ago #767
by Ro
Replied by Ro on topic Δύναμη στο πίσω πόδι
Ναι αυτό .. δεν αισθάνομαι την ίδια πίεση στα πόδια !! Την νιώθω στο πίσω πόδι περισσότερο !!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Bone-apart
- Junior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
8 years 9 months ago #768
by Bone-apart
Replied by Bone-apart on topic Δύναμη στο πίσω πόδι
Γεια χαρά και από μένα!
Μήπως αντί να ρίχνεις το βάρος σου προς τα έξω το ρίχνεις προς τα πίσω και γι'αυτό σηκώνεται η σανίδα; Επίσης μήπως είσαι overpower; Βάζεις το πρώτο πόδι δέστρα και μετά πλανάρει ανεξέλεγκτα και δεν προλαβαίνεις να βάλεις το πίσω πόδι ομαλά και το βάζεις πολύ βιαστικά και άτσαλα με αποτέλεσμα να ρίχνεις ξαφνικά βάρος στο πίσω πόδι/μέρος της σανίδας;
Μήπως αντί να ρίχνεις το βάρος σου προς τα έξω το ρίχνεις προς τα πίσω και γι'αυτό σηκώνεται η σανίδα; Επίσης μήπως είσαι overpower; Βάζεις το πρώτο πόδι δέστρα και μετά πλανάρει ανεξέλεγκτα και δεν προλαβαίνεις να βάλεις το πίσω πόδι ομαλά και το βάζεις πολύ βιαστικά και άτσαλα με αποτέλεσμα να ρίχνεις ξαφνικά βάρος στο πίσω πόδι/μέρος της σανίδας;
8 years 9 months ago #769
by Ro
Replied by Ro on topic Δύναμη στο πίσω πόδι
Όχι οβερ δεν είμαι !! Σίγουρα κάτι λάθος κάνω με την στάση μου ή ρυθμισεις (γατζοσχοινα, σύνδεσμος ) .
8 years 9 months ago - 8 years 9 months ago #770
by tiki
Replied by tiki on topic Δύναμη στο πίσω πόδι
Πειραματισου λιγο με την θέση συνδέσμου πιο μπροστά και με το υψος της ματσας και θα εισαι 100% ΟΚ αρκεί η τεχνικη σου ειναι καλη.
Last edit: 8 years 9 months ago by tiki.
8 years 1 month ago #815
by Yantass
Replied by Yantass on topic Δύναμη στο πίσω πόδι
17knots και 80κιλα με 8,1/145 οταν εγω με 100κιλα στον ιδιο αερα ειμαι με 5,6 και 100 λίτρα ???
οχι δεν εισαι οβερ . Εισαι με την ταυτοτητα στο στομα και απο τα ορτσα για να σωθεις τρως spinout . Εκτος αν εισαι αρσιβαριστας ....
Σοβαρα τωρα στα 17νοτς στα κιλα σου θελεις 100 λιτρα και ενα 5-5.5 πανακι και ολα θα στρωσουν .
οχι δεν εισαι οβερ . Εισαι με την ταυτοτητα στο στομα και απο τα ορτσα για να σωθεις τρως spinout . Εκτος αν εισαι αρσιβαριστας ....
Σοβαρα τωρα στα 17νοτς στα κιλα σου θελεις 100 λιτρα και ενα 5-5.5 πανακι και ολα θα στρωσουν .
Time to create page: 0.097 seconds