paros hsswa 2107 poster V4

Το Hellenic Slalom Tour φτάνει στο τέλος του για φέτος, με τον τελευταίο αγώνα και μεγάλο τελικό, το Hellenic Slalom Cup, που θα πραγματοποιηθεί στην Πούντα της Πάρου από τις 28/8 μέχρι και τις 2/9.

Μετά απο 4 αγώνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι αθλητές είναι έτοιμοι για τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς όπου θα κριθεί το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους και θα διεκδικήσουν την θέση τους στην Γενική Κατάταξη του Πανελληνίου.

Η αρχή του Tour έγινε στο Δρέπανο της Πάτρας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ο επόμενος σταθμός του tour ήταν η Κρήτη και η παραλία του Κουρεμένου, ένα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο spot και αμέσως μετά ακολούθησε ο αγώνας της Ανάβυσσου τον Ιούλιο. Το τελευταίο τεστ πριν το Πανελλήνιο στην Πάρο έλαβε χώρα στην Λούτσα στις 22 & 23/7 όπου ολοκληρώθηκαν 4 πολύ επιτυχημένοι αγώνες, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και εντυπωσιακές επιδόσεις αθλητών, που όπως φαίνεται έχουν πολλά ακόμα να προσφέρουν.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την ανασκόπηση των προηγούμενων 4 αγώνων, εδώ:
https://www.wbsf.gr/wbsf-events/

Η ώρα του τελικού έφτασε και το πανέμορφο νησί της Πάρου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές για τον δυσκολότερο και τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28/8 με εγγραφές των αθλητών, σεμινάριο κανονισμών και τελετή έναρξης. Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει την Τρίτη 29/8, με πρώτη πιθανή εκκίνηση στις 11 το πρωί, ανάλογα με τις επιθυμητές καιρικές συνθήκες και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 2/9, όπου οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με την τελετή λήξης και αποχαιρετιστήριο πάρτυ για όλους.

Σε όλη την διάρκεια των αγώνων του Πανελληνίου Κυπέλλου, το Frulite OnTheGo θα βρίσκεται μέσα στη δράση, προσφέροντας στους αθλητές ενέργεια με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ιστιοσανίδας Ταχύτητας και Σλάλομ (HSSWA) και του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ), με την υποστήριξη του WBSF (Water Board Sports Festival) και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις Paros Kite Windsurfing Club.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts