105729.jpg

Για 4η συνεχή χρονιά ο Άγιος Νικόλαος ετοιμάζεται αυτό το σαββατοκύριακο να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση SUP 3 αστέρων στην Ελλάδα.
Μία μεγάλη γιορτή του SUP ετοιμάζει ο Άγιος Νικόλαος αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο στους φίλους του αθλήματος όσο και σε εκείνους που θέλουν να το γνωρίσουν.
Το 4ο Agios Nikolaos on SUP θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου έχοντας και πάλι ως διοργανωτές τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου και θα φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του διεθνούς αλλά και εγχώριου αθλητισμού. Μάλιστα στη φετινή διοργάνωση θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 116 συμμετοχών.

Στην κατηγορία των ανδρών, από το εξωτερικό το «παρών» θα δώσουν ο πρωταθλητής Michael Booth καθώς και ο Titouan Puyo 2ος στην παγκόσμια κατάταξη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ISA Bruno Hasulyo, o Leonard Nika και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana, όπως και οι Susak Molinero, Paolo Marconi, Caterina Stenta και Susanne Lier. Από την Ελλάδα θα παρευρεθούν οι, Αλέξανδρος Πράπας, Νίκος Συρίγος, Δημήτρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Πέτρος Φροντιστής, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Κωσταντίνα Κονταρίνη, Μαρινέλα Ελ Καη, Φυργαδη Ελλή και άλλοι.

Πέρα από το αθλητικό σκέλος της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς όλα τα έσοδα των εθνικών συμμετοχών θα διατεθούν, όπως κάθε χρονιά, για τη στήριξη και προώθηση των σκοπών των «Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως», μη κερδοσκοπικό εθελοντικό σωματείο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι αθλητικός αγώνας, αλλά μια επίδειξη στην οποία θα συμμετάσχουν διεθνείς αθλητές, σε εξαιρετικές διαδρομές που ήδη έχουν σχεδιαστεί στο θαλάσσιο στίβο της περιοχής.

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts