paros race thΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΑΓΩΝΑ

Σας προσκαλούμε στο Κυκλαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Windsurf πού θα διοργανωθεί απο το PAROSWINDSURF / PAROSKITE και θα γίνει από τις 6 εώς τις 9 Ιουλίου 2012 στην περιοχή της Πούντας στην Πάρο.
Τα αγωνίσματα πού θα διεξαχθούν είναι SLALOM & FREESTYLE.
Oι αγώνες θα ακολουθήσουν τους κανόνες των PWA και EFPT αντίστοιχα.
Για τους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων θα υσχίσουν τα παρακάτω:
1. Δυνατότητα διανυκτέρευσης για όλες τις μέρες των αγώνων στο Holiday Sun Hotel με έκπτωση 30 euro ημερισίως που συμπεριλαμβάνει ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό).
2. Για όσους επιθυμούν υπάρχει προσφορά για την μεταφορά του ατομικού τους εξοπλισμού απο την μεταφορική εταιρία Αργουδέλης (Χατζηανέστη 15 Αγ. Ι. Ρεντης 2103457755) με κόστος 20 euro το πακέτο.


3.Εκπωση της οποίας το ποσό θα ανακοινωθεί σύντομα απο τους διοργανωτές, σε συγκεκριμένο δρομολόγιο μετ'επιστροφής απο την Blue Star Ferries και απο την Hellenic Sea Ways
4.Φύλαξη εξοπλισμού στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων
5.Μεσημεριανή εστίαση με κουπόνι για sandwitch και αναψυκτικό
6.Μεταφορά των αθλητών με minibus της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Karent και του Holiday Sun Hotel απο και προς το λιμάνι της Παροικιάς .
7.Δώρα για τους 4 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και πιθανότητα χρηματικού επάθλου για τους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.
8.Παρουσίαση των αθλητών πριν την έναρξη των αγώνων.
9.Συμετοχή των αθλητών στο Tow-in night freestyle session που θα διεξαχθεί την μέρα πριν τη λήξη των αγώνων.
10. Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες θα είναι 25 euro και είναι απαραίτητο για να καλυφθούν τα έχοδα των αγώνων καθώς αυτοί είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Για τους αντιπροσώπους των εταιριών Θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την παρουσίαση νέου εξοπλισμού. Οι αντιπρόσωποι είναι υπεύθυνοι για το στήσιμο και λύσιμο των τεντών η των περιπτέρων τους.
Περισότερες λεπτομέρειες για το αναλυτικό πρόγραμα των αγώνων θα ακολουθήσουν σ το δελτίο τύπου.

Για πληροφορίες: Γιώργος Γεωργουδάκης +30 6977003855
Αλέξης Τέτσης +30 6945960095

{fcomment}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts