1agonas allilegyis th(Αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας)

Αθλητές αετοσανίδας, ιστιοσανίδας, καγιάκ και ιστιοπλόοι διασχίζουν τον Ευβοϊκό, στέλνουν  ένα μήνυμα ενδυνάμωσης σε όσους νοσούν από καρκίνο και παράλληλα υποστηρίζουν 3 ΜΚΟ!! Το Μείνε Δυνατός,Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Global Kiter Foundation (GKF). 

Ο διάπλους πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου 2012 (μέρα επιζώντων από καρκίνο).

Σαλπάρουμε από το Μαρμάρι Ευβοίας και τερματίζουμε στην Αρτέμιδα (Λούτσα Αττικής) πάντα εξαρτώμενοι από την κατεύθυνση των ανέμων. Η απόσταση που διανύουν οι αθλητές είναι 16 ναυτικά μίλια (30 χλμ) περίπου  και ο διάπλους αναμένεται να διαρκέσει γύρω στις 3 ώρες.

Η ομάδα των 30 εθελοντών συνοδεύεται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, το Sailing Academy και το Fouskoto4all, που υποστηρίζουν τον διάπλου με τζετ-σκι, φουσκωτά, ιστιοφόρα, γιατρούς και ναυαγοσώστες.

Οι περισσότεροι από τουςεθελοντές έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου, είτε άμεσα ως ασθενείς, είτε έμμεσα μέσωτων συγγενών τους. Η σύλληψη αυτού του τολμήματος βοήθησε τον Ηλία Κατηρτσιγιανόγλου να ξεπεράσει την πρόκληση, που αντιμετώπισε όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο των όρχεων το Δεκέμβριο του 2009. Λειτούργησε ως το κίνητρό του για να βελτιωθεί η υγεία του και να βοηθήσει άλλους, στέλνοντας ένα μήνυμα εμψύχωσης και αισιοδοξίας και ταυτόχρονα συγκεντρώνοντας κεφάλαια για μη κερδοσκοπικά ιδρύματα που ασχολούνται ευρύτερα με  την υγεια και την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Πρόθεση της δράσης μας είναι να εμπνεύσει όλους όσους νοσούν, να τους ταξιδέψει στην ελευθερία της ανοιχτής θάλασσας, να τους μεταδώσει την αμέριστη υποστήριξη όλης της ομάδας, να τους εμψυχώσειτο επίτευγμα των αθλητών για να μείνουν δυνατοί»

, λέει η ομάδα των αθλητών που φέρουν το όνομα Surfers4Life

Αυτό είναι το πρώτο βήμα, ώστε να ακολουθήσουν πιο φιλόδοξοι στόχοι με τη συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών και ερασιτεχνών αθλητών με αναπηρία.
Για να υποστηρίξετε κι εσείς αυτό το σκοπό, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.globalkiter.com/projects#4 και κάνετε μια δωρεά. Όλες οι δωρεές θα κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των τριών φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετετους τραπεζικούς λογαριασμούς των ΜΚΟ που υποστηρίζουμε για να κάνετε μια δωρεά, χρησιμοποιώντας ως περιγραφή της κατάθεσης "Διάπλους Αλληλεγγύης Ευβοϊκού":

Άλλοι τρόποι στήριξης είναι οι παρακάτω:

●   Η ενεργός συμμετοχή σας προσκαλώντας τους φίλους σας να κάνουν μια δωρεά στο όνομά σας.

●   Αθλητές αετοσανίδας, ιστιοσανίδας, ιστιοπλόοι και κάθε είδους ναυταθλητές είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!

●   Μηχανοκίνητη υποστήριξη της οργάνωσης. Φουσκωτά, jet ski, ιστιοπλοϊκά ανοιχτής θαλάσσης είναι ευπρόσδεκτα.

●   Η παρουσία σας στα σημεία εκκίνησης και τερματισμού για την εμψύχωση των αθλητών!

●   Η διάδοση αυτού του μηνύματος στον περίγυρό σας!

Σύνθημά μας είναι τα λόγια του Μαχάτμα Γκάντι: "Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο".

Θέλουμε έναν κόσμο που να συμπονά, να αθλείται και να χαμογελά πλατιά κι αυτό είναι το πρώτο μας βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Ηλία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τον Σπύρο:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή την Sandrine: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο            +30 6936790260      .

Η ημερομηνία και η τελική διαδρομή θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Για να παρακολουθήσετε την δράση μας ακολουθήστε μας στο Facebook στην σελίδα και στην κοινότητα: Surfers 4 Life.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

{fcomments}

Social Share:
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts