Topic-icon  Λεφτά στο λεπτό(προσοχή απάτη)

Πριν δυό μέρες έπεσα θύμα της εφαρμογής της τράπεζας Πειραιώς "λεφτά στο λεπτό",όταν επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά μέσω κινητού υποψήφιος αγοραστής ενός σανιδιού που πουλούσα προς 900 ευρώ.Ενώ του έδινα λογαριασμό Εθνικής,αυτός με τον τρόπο του με οδήγησε προς την τράπεζα Πειραιώς.Του έδωσα λοιπόν ενα λογαριασμό της γυναίκας μου καί αργότερα μιλώντας μαζί του στο κινητό του λέω οτι δεν βλέπω την κατάθεση.Μου είχε ζητήσει να την κάνει σε 2 δόσεις,μία των 600 καί μία των 300 ευρώ,πράγμα που συμφώνησα.Μου λέει οτι έχει ηδη βάλει τα πρώτα 600 ευρώ,αλλά για να φανεί η κατάθεση καί να ολοκληρωθεί πρέπει να κάνω κάποιες κινήσεις που εγώ αγνοούσα καί με κατηύθυνε στην εφαρμογή λεφτά στο λεπτό,όπου τελικά αντί να δεχτώ την κατάθεση,του έστειλα εγώ τα 600 ευρώ!!!Ολα αυτά,επειδή βιαζόμουνα μη χάσω τον επίδοξο αγοραστή καί χωρίς να προσέξω οτι στην ουσία του άνοιγα μόνος μου τον δρόμο να πάρει τα λεφτά.
Οταν πλέον ηταν πολύ αργά να κάνω οτιδήποτε,διάβασα τα μηνύματα στο κινητό μου που τον κωδικό που του έδωσα ηταν κωδικός ανάληψης καί όχι κατάθεσης...Εκ των υστέρων μαθαίνω απο το διαδίκτυο οτι έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης εφαρμογής χιλιάδες συμπολίτες καί γι αυτό το λόγο θα καταφύγω απο βδομάδα στο συνήγορο του πολίτη και επίσης θα ζητήσω νομική βοήθεια γιατί κρίνω οτι η εφαρμογή έχει αδύνατα σημεία καί πρεπει να προστατεύει τους πελάτες που όπως εγώ αγνοούσαμε τη λειτουργία της.
Επίσης τα δημοσιεύω όλα αυτά για να μη πέσετε κι εσείς στην ίδια παγίδα σε τυχόν πώληση που θα κάνετε.
Σήμερα γκουγκλάροντας το νούμερο τηλεφώνου του διαβάζω τα εξής:Επικίνδυνος,απατεώνας,μεγάλη προσοχή.Κάνει κόλπο με λεφτά απο αγγελίες και μετά ζητάει τον αριθμό του κωδικού ασφαλείας...Δηλαδή,αυτά που έκανε καί σ'εμένα.Εκανα μήνυση για τα περαιτέρω.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GasCo

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλημερα..λυπαμε πολυ για οτι σου συνεβη.ηθελα να ρωτησω και εαν ειναι νομιμο να μας ενημεεωσεις δημοσια για αυτον τον αριθμο ουτω σωστε να τον μπλοκαρουμε η να τον προσεχουμε.καποιοι μπορει να χασουν περισσοτερα λεφτα...και για να μην παρεξηγουμε τα λεφτα που εχασες ειναι παρα πολλα και ειλοκρινα λυπαμε που υπαρχουν τετοιοι απατεωνες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Μετά που την πατάει κανείς μαθαίνει πολλές λεπτομέρειες που αν τις ήξερε πιο πριν,κάτι θα προλάβαινε ...Γκουγκλάροντας το νούμερο του είδα πως έχει αρκετές πληροφορίες που μου έδωσαν το ποιόν του δράστη.Επίσης είδα στο διαδίκτυο ότι υπάρχουν πολλά άτομα στην Ελλάδα που την έχουν πατήσει από την εφαρμογή λεφτά στο λεπτό.
Το τηλέφωνο του απατεώνα είναι το 6947472403.Ψάξτε το να διαβάσετε τί γράφει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Ενημέρωσες την τράπεζα να ακυρώσει την συναλλαγή?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Δεν ενημέρωσα γιατί τα λεφτά τα πήρε απο ΑΤΜ.Τί ακύρωση να κάνω.Απλά έκανα μήνυση καί περιμένω μπας κ τον πιάσουν απο την κάμερα.Καί τί θα καταλάβω;Αυτά έχουν γίνει ηδη σκόνες...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα!
Ο πατέρας μου πουλάει μία φρέζα. Τον καλέσε έμπορος απο Θήβα να του πει να του βάλει λεφτά στο λεπτό για να την αγοράσει. Γκουκλαροντας το όνομα και το κινητό έβγαινε όντως έμπορος αγροτικών μηχανημάτων.
Επειδή δεν είχε λογαριασμό στην Πειραιώς ο πατέρας μου, λέει στον έμπορο να μιλήσει μαζί μου που έχω λογαριασμό Πειραιώς.
Δυστυχώς για τον επίδοξο κλέφτη εγώ ήξερα πως λειτουργεί το λεφτά στο λεπτό
και δεν έκανα την κίνηση που μου ζήτησε.
Μου ζήτησε να βάλω 200€ ευρω και θα μου γυρνούσε 400€ και να του δώσω τον αριθμό του μηνύματος. Κάτι που φυσικά δεν έγινε και έκλεισε το τηλέφωνο κακήν - κακώς.
Πολύ προσοχή παιδιά! Μην βιάζεστε να πουλήσετε ή ακόμη και να αγοράσετε κάτι.
Για όλα υπάρχει πάντα ο αγοραστής. Αργά η γρήγορα θα βρέθει ο αγοράστης για να πουλήσετε και αντίστροφα να αγοράσετε!

φιλικά
Νίκος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.137 δευτερόλεπτα

Τελευταία Posts

glaridis 4sports surf shop

Αναζήτηση Αγγελιών

windyweek forecasts