resized NEW 2Στο windsurf παγκοσμίως υπάρχουν 5 επίπεδα τεχνικής εκπαίδευσης ( Levels ).

Τα τμήματα είναι για αρχάριους , μεσαίους , και προχωρημένους . Νέα τμήματα έως 4 άτομα κάθε εβδομάδα. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 12 ώρες στο κάθε επίπεδο εκπαίδευσης στα τρία πρώτα επίπεδα της και 15 ώρες εκπαίδευσης στα επίπεδα προχωρημένων 4 και 5 . Η πρωτοπορία της σχολής είναι στα τρία κύρια επίπεδα εκπαίδευσης η σχολή διαθέτει δικά της βιβλία εκμάθησης , και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σχολή στην χώρα μας με τέτοια πρωτοπορία .

runing in  the park smΜετατρέψτε το πιο κοντινό σας πάρκο σε γυμναστήριο και δώστε νέα πνοή στη προπόνηση σας! Η άσκηση στην ύπαιθρο, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, μπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση και σας γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα. Φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας ρούχα, επισκεπτείτε έναν καταπράσινο χώρο και ακολουθήστε το πρόγραμμα που θα σας υποδείξει το In Action.

Προθέρμανση

Κάντε ελαφρύ jogging γύρω από το πάρκο και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα της φύσης. Μην ξεχάσετε να φορέσετε καπέλο και αντηλιακό, γιατί ο ήλιος καίει περισσότερο από όσο νομίζετε.

Διατάσεις

Βρείτε ένα μέρος, που δεν το βλέπει ήλιος και εκτελέστε μια σειρά διατατικών ασκήσεων για κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος σας. Παραμείνετε σε κάθε άσκηση τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα και στην συνέχεια χαλαρώστε.

Αερόβια άσκηση

Βρείτε μια διαδρομή και βάλτε σημάδι ένα δέντρο, για να ξέρετε που θα τερματίζετε. Εκτελέστε μια σειρά ταχυτήτων, οι οποίες θα ανεβάσουν την καρδιακή σας συχνότητα και κατά συνέπεια θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Εάν είσαστε προχωρημένοι, επιλέξτε διαδρομές με κλίση. Στην περίπτωση που δεν σας αρέσει το τρέξιμο, μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποιο ομαδικό αερόβιο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται στην ύπαιθρο. Πολλά γυμναστήρια οργανώνουν τέτοιες υπαίθριες δραστηριότητες για τα μέλη τους, εσείς λοιπόν δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Προπόνηση δύναμης

Βρείτε ένα παγκάκι και έχοντας το σαν στήριγμα εκτελέστε push ups και ασκήσεις τρικέφαλων. Επιπλέον, μπορείτε να ξαπλώσετε πάνω σ' αυτό και να εκτελέσετε μερικά σετ κοιλιακών. Περάστε στην ενδυνάμωση των κάτω άκρων, εκτελώντας αλματάκια με το ένα πόδι ή και με τα δύο πάνω στο πάγκο. Τέλος, ακουμπήστε τις παλάμες σας σε ένα κορμό δέντρού και εκτελέστε ακροστασίες για την ενδυνάμωση των γαστροκνημίων (γάμπας).

Αποθεραπεία

Περπατήστε ή τρέξτε χαλαρά 8-10 λεπτά. Πάρτε μερικές βαθιές εισπνοές και εκπνοές και είσαστε πλέον έτοιμοι να συνεχίσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση.

Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts