Topic-icon Απορία για μεταχειρισμένο Windsurf

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο windsurf. Επισυνάπτω φωτογραφίες. Είναι το JP x cite ride 120 (Full Wood Sandwich) του 2009. Πουλιέται στα 200 euro με αρκετό εξοπλισμό. Αυτο που με ανυσηχεί ειναι μια επισκευή που φαίνεται και στη φωτογραφία. Το παιδί που το πουλάει λέει πως δε γνωρίζει τίποτα σχετικό με το άθλημα και απλώς το πουλάει για λογαριασμό κάποιου άλλου.

Κάποιες πληροφορίες σχετικά με εμένα. Στην περιοχή μου ο άνεμος ειναι συνήθως στα 10-20 Knots. Ασχολούμαι γύρω στον ένα χρόνο με το windsurf και προς το παρών έχω ένα αρκετά παλιό (25ετίας +) με το οποίο έχω μάθει κάποια πολύ βασικά πράγματα. Επίσης, είμαι 73 κιλά.

Το συγκεκριμένο JP είδα στο ιντερνετ πως ειναι beginner friendly και νομίζω είναι σε πολύ καλή τιμή (δίνει 5 πανιά μαζί). Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της σανίδας και των πανιών. Θα πάω άυριο να τα δω.

Ποια η άποψη σας σχετικά με την επισκευή που φαίνεται στην φωτογραφία; Είναι deal breaker; Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ πολύ,
Τρύφωνας

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Τρυφωνα καλησπέρα ,

Για να εχει γίνει επισκευη εκει ή αποκόλληση είχε ή ειχε ξεκολλήσει το mastbox και στις δυο περιπτώσεις ρισκάρεις πολυ με την αγορά του . Εγω στην θέση σου δεν θα το αγγιζα .

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": trifonNice

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Τελικά πήγα το είδα και αγόρασα όλο το πακέτο για 100 ευρώ. Νομίζω είναι καλή αγορά αν σκεφτεί κανείς πως εκτός απο τη σανίδα, πήρα 4 πανιά σε αρκετά καλή κατάσταση, 2 masts, 5 booms, κάποια fins, 2 θήκες για τη σανίδα κτλ. Παρ' όλα αυτά η σανίδα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Εν τέλη, νομίζω πως ο προηγούμενος είχε ξεχάσει την τάπα ανοιχτή και είχε μπει νερό..
Επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες για να μου πείτε την άποψη σας αν αξίζει να την επισκευάσω ή όχι. Να σημειώσω πως ακόμα και 1 σεζόν να βγάλω, ευχαριστημένος θα είμαι. Επίσης, βρίσκομαι στη Γαλλία και δε γνωρίζω κάποιον να επισκευάζει, οπότε θα προτιμούσα να το φτιάξω μόνος μου αν είναι δυνατόν.

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Για να επισκευαστεί εκεί, και ασύμφορο είναι και δύσκολο έως αδύνατο..
Αν το mast track (υποδοχή βάσης του καταρτιού) είναι σταθερό καλύτερα κλείσε τις τρύπες με εποξική κόλα ή με στόκο ταχείας επισκευής και κανε σερφάκι και όσο πάει! (μπορεί να πάει και πολύ δεν είναι στάνταρ... ανάλογα τι έχει πάθει από μέσα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα
Slide thumbnail4sports Special Offers

banner zeus foils

banner zeus foils

glaridis 4sports surf shop

Τελευταία Posts

windyweek forecasts